полезни съвети

какво представляват маршрутите на фотосафари

С маршрути на ФотоСафари, можете веднага и без чужда помощ – напълно самостоятелно, да отидете до сърцето на най-дивите и легендарни места в Родопите и Стара планина – Северен и Южен Джендем, Мазалат, Стенето, Кормисош, Тъмръш, Бездивен и още много други. Това са места за които много хора мечтаят, но малцина успяват да посетят. Маршрутите на ФотоСафари ще ви помогнат да стигнете до тези резервати по най-лесният начин и така да ги опознаете, че те да станат част от живота ви – да станат наистина ваши.
⦁ Маршрутите се преминават, само с помощта на безплатно мобилно приложение, инсталирано на вашия телефон.
⦁ Използването на маршрутите на ФотоСафари е изключително лесно и това е най-добрият начин до отидете и да се запознаете с тези далечни и непознати места.
⦁ От вас се иска да изтеглите от Google play безплатно приложение за навигация в планината. Аз ви препоръчвам Locus Map, а за използването му съм дал подробно описание с текст и видео. Настройката на приложението ще ви отнеме само няколко минути, след което ще превърнете телефона си в мощен водач за вашите пътешествия.
⦁ Маршрутите са трасирани и изпитани от мен многократно.
⦁ Купувайки ги, вие получавате пълна подръжка от мен – помощ, съвети по всяко време, за всичко свързано с преминаването на маршрутите – необходима екипировка, трудни места и т.н.
⦁ Освен закупените маршрути, вие ще получите безплатно и новите маршрути, които постоянно добавям за съответния район.
⦁ Моите маршрути ви превръщат от обикновен турист в истински изследовател на най-стойностните и безценни места в нашите планини.
⦁ Това не са маршрути, които да са „чопнали“ оттук – оттам по малко. Всеки пътеводител съдържа специално разработени и подбрани маршрути до най-важните забележителности на дадения район.

Освен, че в маршрутите си съм включил места и върхове с панорамни гледки, неизвестни крепости, тракийски светилища и още много други забележителности, аз съм обърнал особено внимание на тези от вас, които се интересуват от проучване и фотолов на диви животни. Всеки, който иска да снима или наблюдава диви животни, но няма опит в това, може да получи от мен, индивидуални, изчерпателни и напълно безплатни съвети. Маршрутите които ви предлагам, са създадени след дългогодишни проучвания на местата и резерватите, които ви представям в сайта photosafari.bg. На повечето от тях съм отделил десетилетия за да ги опозная, да трасирам всяка интересна пътека и да проуча животните, които ги обитават. Както казах, не по-малко внимание съм отделил и на археологическите и исторически забележителности в тези резервати. Разбира се, тези древни крепости и светилища не са от ранга на „медийните звезди“ – Перперикон или Татул. Но факта, че се намират сред най-дивите места в родината ни и това, че почти никой не знае за тях, ги прави още по-интересни и ценни.